Videó ajánló

Székhely:

8984 Gombosszeg,
Petőfi u. 1.

Levelezési cím:

8932 Pókaszepetk,
Zala u. 9.

Adószám:

18967339-1-20

Bankszámla:

Zala Takarékszövetkezet

74000236-10018761

Telefon:

+36 30 5205 968

e-mail:

gocsejta@gmail.com

web:

www.gocsejta.hu

Hírek

Zalai pályázati sikerek

2015. március 9.

 Két zalai alapítvány is sikerrel pályázott a Norvég Civil Támogatási Alap közepes projektjei között: a Göcsej Természetvédelmi Alapítvány "Gyümölcsészháló" programja 14, a Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány 11 millió forintot nyert el „Természetvédelmi tréningek a zöld civil szektor önmegerősítésére európai jó gyakorlatok alapján” című programjával.

A két pályázat céljai a szakmai hálózatépítési mintákban hasonlóak, előbbi programjai 13, utóbbié 14 hónapon át zajlanak idén márciustól kezdve.
 
A Göcsej Természetvédelmi Alapítvány hat megye civil szervezeteivel együttműködve gyűjti és menti a szakmai értékeket: az utóbbi évtizedek környezetgazdálkodási kihívásai egy profi módon szervezett, magas szinten együttműködő, erőforrásait hatékonyan használó és fejlesztő gyümölcsész hálózat kiépítésével kezelhetők, részben megoldhatók. A hálózat ráadásul a későbbiekben is fokozatosan bővíthető lesz a kis (helyi) civil szervezetek, közösségek bevonásával.
 
A Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány olyan természetvédelmi tematikus tréningek szervezését kívánja a pályázat segítségével lebonyolítani, amelyek a természetvédelemben élethivatás szerűen tevékenykedni kívánó szakemberek számára nyújtanak továbblépési lehetőséget, egyúttal elősegítik számukra, hogy tudatos civilként maguk is előmozdítói legyenek a zöld szektor megerősödésének. A képzések lefedik az alternatív forrásteremtés módszertanát, a faj- és élőhelyvédelem, tájvédelem bizonyos gyakorlati vonatkozásait és a hatékony természetvédelmi kommunikáció technikáit.

Kiemelt támogatóink

Támogassa alapítványunkat!

 

Gyümölcsész Hírmondó 4-5. szám

A facebookon is jelen vagyunk :)

| + - | RTL - LTR